Açıklama
32 Parça Ev Tipi Dikiş Makine Ayak Seti
  • Janome, Brother, Singer, Zetina, Juki vb. birçok markanın yeni ürünleri ile uyumludur.
  • Sanayi tipi dikiş makineleri, eski tip dikiş makineleri ve mini tip dikiş makineleri ile uyumlu değildir.
  • 5 mm makinalar için uygundur.

    • Makine bağlantınız yukarıdaki resimdeki gibi olmalıdır.
    • --------------------------------------------------------------
    • Aşağıdaki gibi bağlantılı olan makinelere uymaz.



Ayak Çeşitleri

1. Örgü Ayağı : Bu ayak ile örgü kumaşlarını dikebilirsiniz. İplik atlamasını ve kopmasını önler.

2. Saçaklama Ayağı : Dekoratif olduğu kadar fonksiyoneldir. Püskül, saçak efektleri, birleştirmeler (köprüleme) oluşturabilirsiniz. Dinamik bir kumaş işlemesi için metal uzantı ipliği, kumaşın yüzeyinden yukarıya kaldırır.

3. 5’li Kordon Ayağı :  Yan yana 5 kordon ve dekoratif iplik ile süsleme içindir. Kordonlar ayağın üzerindeki rehberden rahat bir şekilde geçer ve kumaş üzerine istediğiniz yere kolaylıkla süsleme yapabilirsiniz. İplik ve dikiş seçimi projelerinizde etkili katkıda bulunur. Kordonları ayağın sağından takmaya başlayın ve her birini yerine takın. Kordonları ayağın altından geçirin ve en geniş zigzag dikiş ayarını seçin.

4. 7’li Kordon Ayağı : Yan yana 7 kordon ve dekoratif iplik ile süsleme içindir. Kordonlar ayağın üzerindeki rehberden rahat bir şekilde geçer ve kumaş üzerine istediğiniz yere kolaylıkla süsleme yapabilirsiniz. İplik ve dikiş seçimi projelerinizde etkili katkıda bulunur. Kordonları ayağın sağından takmaya başlayın ve her birini yerine takın. Kordonları ayağın altından geçirin ve en geniş zigzag dikiş ayarını seçin. 

5. Kenar Birleştirme Ayağı : Bu ayak kumaşlarda hassas ve kolay ekleme için mükemmeldir. Kullanımı; düz dikişi seçin. Kumaşın kenarını baskı ayağındaki kılavuza yaslanacak şekilde yerleştirin. İğneyi kumaşın kenarından arzu edilen uzaklıkta yerleştirin ve dikin. Dar ve süslü pilileri dikerken, kumaşın üstünde çizgiler çizin. Kumaşı ters tarafları bir araya gelecek şekilde katlayın. Katı, merkez kılavuzunun sol tarafına yerleştirin ve dikin. Kumaşları bir araya getirmek için, her bir kenarı baskı ayağındaki kılavuz boyunca, sağ taraf yukarı gelecek şekilde yerleştirin.

6. 1/4” Kapitone Ayağı : Kullanımı; düz dikişi seçin. İki parça kumaşı sağ kenarları bir araya gelecek şekilde yerleştirin ve kenarlarını baskı ayağı kumaş kılavuzuna göre, 0,65 cm`lik (1/4 inç) ek yerleri meydana getirecek şekilde hizalayın. Kapitone baskılamada, eki kolayca dikebilmek için baskı ayağını kılavuz olmadan kullanın. 

7. Düz Dikiş Ayağı : Düz dikişte kullanılır.

8. Açık Parmak Piko Aplike Ayağı : 
İğne alanında rahat görüş sağlar. Aplike işlerin kenarını sağlamlaştırmak, yuvarlak dikişler, çıma dikişleri için uygundur. Dikiş ve desenlerin üstüne süs dikişi yapma; Ayağın ortasını dikişin veya desenin üstüne ortalayın ve dikin. Aplike; Ayağın ortasındaki çizgiyi (kırmızı) aplikenin kenarına hizalayın. Zig zag ile sıkı sarma olarak dikin.

9. Boncuk Ayağı : 
İp üzerine dizilmiş boncuk, inci yada yuvarlak kordonları bu ayakla dikmek çok kolaydır. Gelinlik, gece kıyafeti veya el sanatları için popüler olan dikişlerde boncuk ayağı kullanılır. Kullanımı; makinenizi zig-zag dikişine ayarlayın. Boncukları ayaktaki boşluğa yerleştirin.


10. Plastik Zigzag Ayağı : 
Bu ayak teflondan üretilmiştir ve kumaşın üzerinde rahatça kayar. Sentetik derilerde kullanmak için idealdir. Kullanımı; Zig zag ayağını takın. Makinanızın desen seçme ayarlarından zig zag desenini seçin. Dikiş adım uzunluğunu ve zig zag dikiş genişliğini ayarlayın. Kumaşınızı yerleştirerek, baskı ayağını indirin ve dikin.

11. 3’lü Kordon Ayağı : 
Yan yana bir, iki veya üç sıra kordon ve dekoratif iplik ile süsleme içindir. Kordonlar ayağın üzerindeki rehberden rahat bir şekilde geçer ve kumaş üzerine istediğiniz yere kolaylıkla süsleme yapabilirsiniz. İplik ve dikiş seçimi projelerinizde etkili katkıda bulunur. Kullanımı; Kordonları ayağın sağından takmaya başlayın ve her birini yerine takın. (Tek kordonda ise orta deliği kullanın) Kordonları ayağın altından geçirin ve en geniş zigzag dikiş ayarını seçin.

12. 1/4” Kapitone Ayağı (Dayamalı) : 
Kullanımı; düz dikişi seçin. İki parça kumaşı sağ kenarları bir araya gelecek şekilde yerleştirin ve kenarlarını baskı ayağı kumaş kılavuzuna göre, 0,65 cm`lik (1/4 inç) ek yerleri meydana getirecek şekilde hizalayın. Kapitone baskılamada, eki kolayca dikebilmek için baskı ayağını kılavuz olmadan kullanın. 

13. 9 Kanallı Nervür Ayağı : 
Bu ayağın 9 kanalı vardır. Hem fitilli hem de fitilsiz nervürleri ince kumaşlarda çift iğne kullanarak yapabilirsiniz. Kullanımı; Çift iğneyi ve ipliği takın. Bir referans çizgisi çizin ve bunu ayağın ortası ile ilk nervür olarak dikin. Sonraki nervürleri birinciyi diğer kanallara takıp referans olarak alabilir ve diğerlerini dikebilirsiniz. Düzgün sonuçlar için yavaş ve dikkatlice dikin.

14. Overlok Ayağı : 
Kumaşı ayağın üzerindeki sipere yaslayarak düzgün bir kenar dikmenizi sağlar. Ayağın rehberi ile dikişler bir hizada olur. Kullanımı; Makinanızın marka ve modeline uygun bir sürfile ayağı alın. Makinanızın desen seçme ayarlarından zig - zag desenini seçin. Dikiş adım uzunluğunu 3’e alın. Zigzag dikiş genişliğini 5’e alın. Sürfile ayağını takın. Kumaşınızı yerleştirerek, baskı ayağını indirin. İğne soldan kumaşı kavrarken, sağdan boş kısımda dikiş yapacak. Kumaş kenarını baskı ayağının altına yarım yerleştirin ve dikişinizi tamamlayın.

15. Dikiş Kılavuzu Ayağı : 
Kumaş kenarını 6,5-13-16 mm ölçülerinde, içeriden dikmeye başlamasını temin eder. Her dikiş ayağı ile kullanılır.  Kullanımı; Kılavuzu plakanın üzerine vidalayın. İstenilen ölçüye getirip vidayı sıkın. Kumaşı sipere dayayın ve dikin.

16. 5 Kanallı Pile Ayağı :
Düzgün pile yapmayı sağlar.

17. Saten Ayağı : 
Dikerken ayağın altında görüneceğinden çizgilerin daha düzgün dikilmesine yardımcı olur. Dantel sarma ve düz sarma yaparken kullanılır.

18. Zigzag Ayağı : 
Bu ayak teflondan üretilmiştir ve kumaşın üzerinde rahatça kayar. Sentetik derilerde kullanmak için idealdir. Kullanımı; Zig zag ayağını takın. Makinanızın desen seçme ayarlarından zig zag desenini seçin. Dikiş adım uzunluğunu ve zig zag dikiş genişliğini ayarlayın. Kumaşınızı yerleştirerek, baskı ayağını indirin ve dikin.

19. 2 Kanallı Fitil Ayağı : 
Ayağın altındaki oluklar sayesinde fitili kanalda rahatlıkla ilerlerken üzerini kumaş kaplayarak dikebilirsiniz.

20. Gizli Fermuar Ayağı : 
Kaliteli hazır giyim giysilerinde genellikle gizli fermuar vardır. Bu fermuarları kolayca gizli fermuar ayağı ile evde de dikebilirsiniz.  Gizli fermuarlar yünden ince ipek jarse kumaşlara kadar tüm kumaşlar için uygundur. Buradaki püf nokta iğneyi fermuara çok yakın getirmektir. Bu ayak bu işlemi fermuarı iğne inmeden dererek yapar ve fermuar açma işlemini gerçekleştirir. Fermuar düzgün şekilde dikilince sadece dikişin bir parçası gibi görünür.

21. Tekerlekli Ayak : 
Dikimin zor olduğu (deri vb.) dikilen işin ayağın altında ilerlemediği yerlerde kullanılır.

22. Siperli Gizli Dikiş Ayağı : Etek ve pantolon paçası baskısında ve her türlü gizli dikiş işlerinde kullanılır.

23. Aplike Ayağı : 
Mükemmel, dar ve sık saten dikişli aplikeler, ancak bir Aplike Ayağıyla dikilebilir. Kısa çıkıntılar görünürlüğü̈ artırır. Bir kumaşı büzmek veya çift iğne iplik süslemesinin bir sırasını dikmek için bir pamuklu ipliği üzerinde kullanabilirsiniz. El yapımı görünümlü aplike dikişini, fantezi aplikeler oluşturmak ve harika kapitoneler yaratmak için kullanabilirsiniz.  

24. Açık Parmak Aplike Ayağı : 
İğne alanında rahat görüş sağlar. Aplike işlerin kenarını sağlamlaştırmak, yuvarlak dikişler, çıma dikişleri için uygundur.  Dikiş ve desenlerin üstüne süs dikişi yapma; Ayağın ortasını dikişin veya desenin üstüne ortalayın ve dikin. Aplike; Ayağın ortasındaki çizgiyi (kırmızı) aplikenin kenarına hizalayın. Zig zag ile sıkı sarma olarak dikin. Açık ayak aplike ayağı sayesinde dikiş devamında alanı doğru görür. Böylece dikiş kaymaları yaşamazsınız.


25. Serbest Nakış Örme Ayağı : 
Her türlü nakışınızı görerek, istediğiniz şekilde kontrollü olarak elle veya kasnakla yapabilirsiniz.

26. Büzgü Ayağı : 
Büzgü dikişleri dikmenize yardımcı olur. Büzgü için; Düz dikişi sol konumda seçin. Üst iplik tansiyonunu açın. Büzülecek kumaşı ayak altına yerleştirin. Büzülmüş kenarı düz kumaşa eklemek için; Düz dikişi sağ konumda seçin. Üst iplik tansiyonunu açın. Büzülecek kumaşı sağ tarafı yukarıda olacak şekilde ayağın altına yerleştirin. Büzülmeyecek kumaşı yüzü aşağıya gelecek şekilde ayaktaki aralığa kaydırın.

27. 1/8” Kıvırma Ayağı : 
Hafif kumaşlarda dar ve düz kıvırma için tasarlanmıştır. Düz dikiş veya zig zag yaparken kumaşın kenarını kıvırır.

28. Kıvırma Ayağı : 
Hafif kumaşlarda dar ve düz kıvırma için tasarlanmıştır. Düz dikiş veya zig zag yaparken kumaşın kenarını kıvırır. Kullanımı; Kumaşın tersi yukarı gelecek şekilde ayağın altına yerleştirin. İğneyi kenardan 3 mm kadar içeride olacak şekilde, kumaşa batırın ve 2-3 adım dikin. İğneyi yukarı kaldırın. Kumaşı önden arkadan tutup yuvarlayarak ayağın kıvrımına yerleştirin. Kumaş kenarını iğnenin arkasına yerleştirip, ayağı indirin. Yavaşça 2-3 adım dikin ve kumaşın ayak içinde yuvarlandığını kontrol edin. Kumaşı sonuna kadar dikin.

29. Kapitone Ayağı : 
Serbest dikimde ve yorganlama işlerinizde kullanılır. Kullanımı; Makinanızın desen ayarlarından düz dikişi seçin. Dişli düşürme düğmesini iterek dişlileri düşürün. Kapitone dikiş ayağını vidalayın. Tabaka elyaf ile kumaşınızı birbirine iğneleyin. Elyaflı kalın kumaşınızı elinizle kendiniz yön vererek dikin veya desen üzerinden kumaşınızın tamamını dekoratif dikişlerle de süsleyebilirsiniz.

30. Biye Aparalı Dikiş Ayağı :
 Her türlü kenar biye işlerinde kullanılabilir, ayarlı oluşu sayesinde değişik ölçülerde biyeler kullanılabilir.

31. Örgü Ayağı : 
Bu ayak ile örgü kumaşlarını dikebilirsiniz. İplik atlamasını ve kopmasını önler.

32. Ayarlı Sağ Sol Fermuar Ayağı: Fermuar dikiminde kullanılır. 


Ürün Detayları
Kingstar
T6170
Taksit Tablosu
İptal ve İade Koşulları

İptal ve İade Şartları:

  1. Sipariş İptali:

    • Müşterilerimiz, siparişlerini kargoya verilmeden önce iptal edebilirler. Sipariş iptal işlemi için lütfen en kısa sürede Dikisonline.com müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.
    • Sipariş iptali onaylandıktan sonra, ödeme yaptığınız yöntemle aynı şekilde 14 gün içinde geri ödeme yapılacaktır.
  2. İade Koşulları:

    • Tüketici Hakları Yönetmeliği uyarınca, ürünleri teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeksizin iade edebilirsiniz.
    • İade edilecek ürünlerin, orijinal ambalajında, kullanılmamış, hasar görmemiş ve yeniden satılabilir durumda olması gerekmektedir.
    • Ürünle birlikte gönderilen tüm aksesuarlar, hediyeler, garanti belgeleri, faturalar ve diğer dokümanlar da iade edilmelidir.
  3. Kargo Ücretleri:

    • İade edilen ürünlerin kargo masrafları: İade ve değişim işlemlerinde, ürünün gidiş ve geliş kargo ücretleri müşteriye yansıtılacaktır. Bu tutar, iade edilecek toplam bedelden düşülerek geri ödeme yapılacaktır.
    • Eğer ürünler ayıplı ya da hatalı ise, iade kargo ücreti Dikisonline.com tarafından karşılanacaktır. Bu durumda, iade talebinizi müşteri hizmetlerimize iletmeniz gerekmektedir.
  4. İade Süreci:

    • İade talebinizin onaylanmasının ardından, ürünler tarafımıza ulaştığında iade süreci başlatılacaktır.
    • İade edilen ürünler, Dikisonline.com adresine ulaştıktan sonra 14 gün içerisinde iade koşullarına uygunluğu kontrol edilir ve uygunluk sağlandığında geri ödeme işlemi başlatılır.
    • Geri ödeme, ödemenin yapıldığı yöntemle (kredi kartı, banka kartı, havale vb.) en geç 14 iş günü içinde gerçekleştirilecektir.
  5. Kusurlu veya Hatalı Ürünler:

    • Eğer teslim aldığınız ürün hasarlı, kusurlu veya siparişinizle uyumsuz ise, iade talebinizi 14 gün içerisinde başlatabilirsiniz. Bu durumda, ürünün iadesi ve tekrar gönderimi sırasında oluşacak tüm kargo masrafları Dikisonline.com tarafından karşılanacaktır.
    • Kusurlu ürün iadesinde, ürünü teslim aldığınızda yaşadığınız sorunu açıkça belirten bir açıklama ile birlikte müşteri hizmetlerimize başvurmanız gerekmektedir.
  6. İade Edilemeyecek Ürünler:

    • Tüketici Hakları Yönetmeliği'ne göre, hijyenik nedenlerle iadesi uygun olmayan ürünler (örneğin, açılmış paketlerdeki iğneler, iplikler vb.) ve hızlı bozulabilecek ürünler iade edilemez.
    • Özelleştirilmiş veya kişiye özel olarak üretilmiş ürünlerin iadesi yapılamamaktadır.
  7. İade Edilecek Ürünlerin Gönderimi:

    • İade etmek istediğiniz ürünleri, anlaşmalı olduğumuz Sürat Kargo aracılığıyla Dikisonline.com adresine göndermeniz gerekmektedir. İade işlemi sırasında kargo ücreti, yukarıda belirtildiği gibi, müşteri tarafından karşılanacaktır. Sürat Kargo dışında farklı bir kargo firması tercih edilmesi durumunda da kargo ücreti müşteriye aittir. İade edilen ürünlerin tarafımıza güvenli bir şekilde ulaşması için lütfen kargo takip numarasını saklayınız ve gönderiyi dikkatlice paketleyiniz.

Yasal Haklarınız: Bu iade politikası, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve ilgili diğer mevzuat hükümleri doğrultusunda hazırlanmıştır.

Not: İade ve iptal politikalarımız hakkında daha fazla bilgi almak için Dikisonline.com müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Dikisonline.com, müşteri memnuniyeti ilkesini gözeterek hizmet sunmayı taahhüt eder.

Yorumlar(0)

Yorumlar

Şu an için müşteri yorumu yok.

İnceliyorsun “32 Parça Ev Tipi Dikiş Makine Ayak Seti”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Web sitemizi kullanarak, çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş oluyorsunuz. Çerezler hakkında daha fazla bilgi almak için Çerez Politikası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kategoriler

Ürün Karşılaştırma0Favorilerim 0

Sepetiniz

Sepetinizde başka ürün yok

Oturum aç